6 Αυγά
1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι Γάλα
2 φακελάκια μπέικον
3 βανίλιες
Ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού
500 γρ, σιμιγδάλι ψιλό
Σιρόπι,
5 ποτήρια Νερό
5 ποτήρια ζάχαρη
Λεμόνι στημένο
Και μια κουταλιά βούτυρο στο σιρόπι, του δίνει μια
ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση.
Χτυπάμε το λάδι, γάλα, ζάχαρη,
Χτυπάμε χωριστά τ ασπράδια και ρίχνουμε μέσα μετά
τους κρόκους και τ αυγά με το σιμιγδάλι το ανακατεύω ελαφρά με το χέρι ή με ένα
κουτάλι, μαζί με το ξύσμα, μπέικον, βανίλιες.
Πολύ καυτό το σιρόπι στο κρύο γλυκό, σιγά σιγά να
το απορροφήσει. Εγώ το έκοψα σε κομμάτια και το απορροφά καλύτερα.
Καλή σας όρεξη. Χριστίνα ευχαριστούμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου